Kategóriák
Színes

Laky Zsuzsa, mint Magyarország arca

A keszthelyi Simon Böske nyerte Párizsban az első Miss Europa szépségversenyt 1929-ben, aztán sok évtizeddel később 2003-ban ezen a napon egy másik zalai lány, Laky Zsuzsa ugyancsak Párizsban lett Európa szépe.

Nekünk a magyar nők a legszebbek (esetleg a lengyelek, oroszok), tudják ezt a hozzánk érkező legénybúcsús pasasok is, viszont a nemzetközi szépségversenyeken ritkán osztanak dobogós helyezést hazánk lányainak, s még ritkábban koronát. Éppen ezért nem is kis meglepetést okozott a csinos barna hölgy kontinentális sikere, amin annyira felbuzdult a Magyar Turizmus Rt., hogy a Sky Europe légitársaság gépeire “felfestették”  Zsuzsit, mint Magyarország arcát.

Nem tudom hozott-e plusz vendéget az országba, de a cég gépei legalább megszépültek, s még fizettek is nekik érte!

Több magyar színésznő is, például Krencsey Marianne is nyugodtan elindulhatott volna nívós szépségversenyen, csak a “szocialista erkölcsbe” nem fért bele…

A csodálatos Krencsey Marianne

*** A közösségi média kiszámíthatatlan, ha tetszenek a cikkek, látogassa rendszeresen a https://hosting2168331.online.pro/public_html-ot,  ahol sok aktuális, érdekes témáról olvashat! Tallózzon bátran a cikkek közt!

Fotó: jetfotos.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük