Kategóriák
Közélet Miskolc Színes

Kisebb fegyverarzenált találtak Kisgyőrben

A TEK műveleti egységének hétfői rajtaütése során egy 67 éves kisgyőri férfinál kisebb fajta fegyver és lőszer arzenált találtak, amelyek vadorzásra és komolyabb bűncselekmények elkövetésére is alkalmasak lehetnek. Engedély természetesen nem volt, a gyanúsított szabadlábon védekezhet.

A rendőrség érdemben nem kívánt tájékoztatást adni az ügyről, a közleményen túl csak annyit közöltek, hogy a nyomozás során került képbe a férfi, akit az akciót követően meggyanúsítottak, de szabadlábon védekezhet (ez arra enged következtetni, hogy nincs arra adatuk, hogy a fegyverekkel komolyabb bűncselekményt elkövetett volna).

Beszámítható volt-e a lövöldöző?

Hivatalosan ennyit közöltek. “Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 67 éves kisgyőri férfival szemben. A gyanúsított 2021. március 22-ét megelőzően több fajta fegyvert szerzett be és tartott magánál. Az engedélyek nélkül tartott pisztolyokhoz, puskákhoz éles lőszereket is beszerzett.

A nagy autósbulinál is találtak fegyvert

Miskolci krimi: újabb 3 luxus kocsi (80 millió) rendőrkézen!

A férfit a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége – a Miskolci Rendőrkapitányság felkérésére elfogta. Az elfogást követően tartott házkutatás során a férfinál vadászfegyvereket, pisztolyt, gázriasztó fegyvert, légpuskát, továbbá közel ezer darab különböző kaliberű éles lőszert foglaltak le a rendőrök.”

Ez a gyakorlatban akár több éve letöltendőt is jelenthet.

***A közösségi média kiszámíthatatlan, ha tetszenek a cikkek, látogassa rendszeresen a https://hosting2168331.online.pro/public_html-ot,  ahol sok aktuális, érdekes témáról olvashat! Tallózzon bátran a cikkek közt!

Fotó: rendőrség

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük