Kategóriák
Sport Színes

A Tojásligában a DVTK vezet a Fradi előtt!

Jön a húsvét, amire a vírus ellenére sokan készülnek.  A miskolci Búza téri piacon például egy férfi a párja által készített festett tojásokat árul. Talán a zártkapus meccsek teszik, de a focitojások mennek a legjobban, a listát a DVTK vezeti, utána jön szorosan a Fradi, s meglepő módon az Újpest.

A csokifigurák, s hagyományos festett tojások, ünnepi koszorúk, asztaldíszek annyira megszokottak, hogy az ember már szinte észre se veszi, a képen látható tojások mellett viszont egyszerűen nem lehetett elmenni. Van itt kérem kis tojás, nagy tojás, kacsatojás, fatojás- mindenkinek ízlése, kedve és pénztárcája szerint.

A kisgyerekeknek készült katicák, méhecskék például festett fatojások- gondolva arra, hogy előbb-utóbb leejtik, s a tyúktojással ellentétben ez nem fog összetörni. Szóval játéknak se utolsó, s az áruk se vágja földhöz az ajándékozót (egy ezresbe kerül).

Diósgyőrinek lenni életérzés

Nagy sikere van a focitojásoknak, s mint említettem meglepő módon a hazaiak legalább itt verik az AC Milant, Real Madridot vagy a Barcelonát! Ha élőben látnák őket, akkor is vinnék ennyien? Ez az örök rejtély. A legnagyobb bukás? A South Park tojások. Mint megtudtam sokan megnézik, jót röhögnek rajta, de nem veszik. Szóval piaci alapon gondolkodva,  ebből nem készül utánpótlás egyhamar.

Bólints Tibi!

A DVTK  Fradi versenyfutás viszont folyik tovább.  Amit hiányoltam: Magyarország! Mert ugye aki magyar, az ma este nekünk szurkol. Ria – Ria – Hungária!

Bene Feri királysága

***Ne várjon a közösségi médiában az algoritmusok által kiszámíthatatlanná tett megosztásokra, hanem naponta nézzen be a   https://hosting2168331.online.pro/public_html -ra, s  tallózzon bátran! Biztos talál olyan cikkeket, amelyek érdeklik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük