Kategóriák
Miskolc Színes Utazás

Ragyogás

A lenyugváshoz készülődő Nap sugarai csodálatosan beragyogták a miskolci Hősök terén álló Nagyboldogasszony minorita templom új toronysüvegeit. A rézlemezekkel borított elemeket daruval  emelték a helyükre, s ezzel befejeződött a felújítás leglátványosabb része.

A kormány 871 millió forintos támogatásával tavasszal vette kezdetét a plébániatemplom felújítása.  Miskolc lakói napról napra követhették a süvegépítők előre haladását, ugyanis mind a két toronydíszt – tekintettel a méretekre – a helyszínen raktak össze a munkások. Először a faváz készült el, majd rögzítették a réz lemezeket, végül pedig a mai nap folyamán a helyükre kerültek, a tornyok tetejére.

Mi épül a Hősök terén?

Sokan a helyszínen – természetesen biztos távolból – követték nyomon a daruzást és a süvegek rögzítését.  Nekem ebből a távolságból is tetszik. Ragyog

Ha Miskolc belvárosában járnak, feltétlen nézzék meg!

***Ne várjon a közösségi médiában az algoritmusok által kiszámíthatatlanná tett megosztásokra, hanem naponta nézzen be a   https://hosting2168331.online.pro/public_html -ra, s  tallózzon bátran! Biztos talál olyan cikkeket, amelyek érdeklik!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük