Kategóriák
Közélet Színes

A háború ellenére folyik a seftelés

Az orosz-ukrán háború kitörését követő  határerősítések csak minimális zavart okoztak a seftelésben, a zsibes piacokon most is jelen vannak az ukrajnai árusok, s a cigicsempészet is reneszánszát éli, amit a tiszaadonyi 8000 dobozos fogás is csak megerősít.

Az esetről a következő, szűkszavű tudósítást adták a fináncok: “A pénzügyőrök a rendőrökkel közösen tartottak zöldhatár-ellenőrzést Tiszaadony térségében, amikor egy 4 fős csoportra lettek figyelmesek. Felszólításukra eldobálták a náluk lévő dobozokat és futásnak eredtek, de az egyik elkövetőt egy pénzügyőr utolérte és őrizetbe vették.

A helyszínen 12 ládában összesen 8000 doboz, 15 millió forint értékű adózatlan dohányt találtak.

Petrov tábornok és Poloskov, a Jolly Joker!

A NAV munkatársai költségvetési csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt feljelentést tettek, a füstölnivalót pedig lefoglalták.”

A kérdés csupán, hogy egyedül viszi el a balhét vagy feldobja a társait. Előbbire tippelek, s nem csak betyárbecsületből, hanem így számíthat a szervezet anyagi támogatására- amire szüksége is lesz.

A közösségi média kiszámíthatatlan, ha tetszenek a cikkek, látogassa rendszeresen a  http://www.kazivilaga.com-ot,  ahol sok aktuális, érdekes témáról olvashat! Tallózzon bátran a cikkek közt!

Térképalap: google

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.