Kategóriák
Miskolc Színes

A piacot is kinyírta a hőség!

Már   reggel 28 fok volt Miskolcon, amely folyamatosan emelkedett, így nem csoda, hogy a szokásosnál sokkal kevesebben voltak a Zsarnain a hagyományos szombat délelőtti piacon. Nem lepődnék meg, ha holnap még ennyi eladó se jönne ki.

Már az gyanús volt, hogy 9 után értem a helyszínre és simán le tudtam parkolni a Besenyői utcában, a piaci előtt lévő murvás parkolóban.  Bent pedig a képen látható látvány fogadott.  Még az állandó árusok közül se jött ki mindenki, az alkalmiak (többségük régi, feleslegessé vált lomokat kínáló nyugdíjasok) közül pedig alig lehetett látni néhányat.

Ráncfelvarrás után a Zsarnai

Az  érdeklődőket, vásárlókat pedig még jobban megtizedelte a hőség, pedig a szervezők készültek, még párakaput is felállítottak az iroda előtti részen. Igaz a szórófejek egy része valamitől bedugulhatott, mert nem fújta a porlasztott vizet, de a feles üzemmód is jól jött a tikkasztó hőségben.

A hőségben csak a hideg üdítőt árusítók jártak jól.

*Ne várjon a közösségi médiában az algoritmusok által kiszámíthatatlanná tett megosztásokra, hanem naponta nézzen be a  http://www.kazivilaga.com -ra, s  tallózzon bátran! Biztos talál olyan cikkeket, amelyek érdeklik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.