Rólam

Kedves olvasók!

Sokaknak nyilván ismerős a honlap címe, ami nem  csoda, hiszen 2015 őszétől futott a Facebookon ezen a néven a blogom, s volt esély rá, hogy találkozzon vele, esetleg ismerte, kedvelte is, mint sok ezer más olvasó Miskolctól Marosvásárhelyen át Kaliforniáig.  Olyan, Magyarországról nézve egzotikus helyeken is rendszeresen olvasták, nézték, mint Benin, Vietnám, Indonézia…

Ez volt a dicső múlt,  amit követett a face cenzúrát követő váltás, a saját honlapra költözés. A tematika változatlan. A rendszeres olvasók közéleti, aktuális témák mellett számíthatnak történelmi tényfeltárásra, sport és utazási témákra és helyi ügyekre. Lapozzon bele az archívumba, nézelődjön, olvasgasson. Remélem elnyeri tetszését. Kellemes olvasást, nézelődést, jöjjön máskor is, legyen törzslátogató, akár minden nap! Használja a keresőt, tallózzon bátran. S egy tanács: akit esetleg zavar az olvasásban a háttérkép, az jelölje ki a szöveget az egérrel és kiemeli.

***  ***  ***

Kedves törzsolvasók!

Az anyagi háttér fontosságát gondolom senkinek se kell magyarázni, ez meghatározza a Kazi világa működését is. Ha szívesen  olvassa az oldalon megjelenő színes, érdekes, aktuális történeteket és megengedheti magának, akkor kérem lehetőség szerint  szerényebb összeggel támogassa a Kazi világát! Sok kicsi sokra megy! Hogy sokáig legyen olvasnivalója!

Az OTP Bank: kazivilaga@freemail.hu email címre, mint másodlagos azonosítóra utalhat, egyszerűen, gyorsan (Magyarországról).  Külföldről kérje emailben a banki adatokat.

Kazi